Luokan muuntautuva puu

Luokan muuntautuva puu
Tervetuloa Otsolan 3A:n blogiin! Tässä tunnelmia luokkamme ulkopuolelta... Muuntuva puu, joka saa aika-ajoin uusia "tuulia". Tällä hetkellä punatulkut vielä istuvat oksilla ja pöytää koristaa lasten huopanopat.

tiistai 3. syyskuuta 2013

Anna -kolmannen luokan ope

Minun haaveeni on, että jokainen meidän luokan oppilas kokee, että on tervetullut kouluun - joka ikinen päivä. Toivoisin, että vuoden aikana teidän oppilaiden ystävyyssuhteet lujittuisivat ja keskinäinen toveruus ja kannustaminen lisääntyisivät.

Koen vanhan tarinan koirista, jotka saapuivat peilisaliin oivana; Vihainen koira sai tuhansien peilien kautta vihaisen vastaanoton. Iloinen koira sai vastaavasti tuhansien koirien iloisen vastaanoton! Näin on myös meillä koulussa; jos olet mukava muille kohdellaan todennäköisesti myös sinua kauniisti.

Ajattelun aihetta meille kaikille; Jos itse on hyvä jossakin, on se upeaa ja sen voi kokea voimavarana. Itseä on syytä aika-ajoin kehuakin, mutta on myös ihanaa huomata, kuinka paljon saa hyvää mieltä itsellekin kun auttaa ja kannustaa taitojensa avulla muita!

Iloa, onnistumisen elämyksiä ja kannustavaa vuotta kaikille!

Terkuin Anna-ope

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti